close
دانلود آهنگ جدید
نگه داری مواد غذایی
تبليغات

پنل کاربران

موضوعات

اسباب بازی
تبليغات

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تازه ترین ها

آيا مي دانستيد كه :

چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

ادامه مطلب
چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

بيشتر ما ايراني‌ها عادت داريم کنار انواع کباب، سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي، فلفل سبز يا دلمه‌اي و قارچ هم كباب كنيم …


کباب کردن سبزی ها خوبي‌ها و بدی هايي دارد. مثلا سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي که داراي ويتامين C نسبتا زيادي هستند، در اثر حرارت ديدن، مقداري از ويتامين‌ خود را از دست مي‌دهند زيرا ويتامين C

حساس‌ترين ويتامين نسبت به حرارت است.

بايد بدانيم که ساير ريزمغذي‌هاي موجود در سبزي‌ها، چندان تحت‌تاثير حرارت ناشي از کباب کردن قرار نمي‌گيرند. بهتر است بدانيد حتي جذب گروهي از ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها در اثر حرارت

دادن بيشتر مي‌شود. ضمن اينکه حرارت دادن ملايم سبزي‌ها باعث از بين رفتن آلودگي و ميکروب‌هاي احتمالي موجود در آنها هم مي‌شود. سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي و قارچ، جزو خوراکي‌هاي بسيار

کم‌کالري هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف، بسيار خوب است.


تعداد بازديد : 76 ا تاريخ: شنبه 29 شهريور 1393 ساعت: 11:42 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,نکات مهم آشپزی,آشپزی و تغذیه,نکات مهم آشپزی,نگه داری مواد غذایی,

متولد کدوم ماه هستید؟

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
صدای مردم


درج تبلیغ رایگان در مجله تایباد!
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد