close
دانلود آهنگ جدید
آشپزی و تغذیه
تبليغات

پنل کاربران

موضوعات

اسباب بازی
تبليغات

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تازه ترین ها

آيا مي دانستيد كه :

انواع کوفته

انواع کوفته

انواع کوفته

برای دسترسی سریع تر به "انواع کوفته" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

كوفته ساندويچی کوفته سوجوک کوفته تبریزی کوفته گشنیزی
کوفته ساندویچی کوفته سوجوک کوفته تبریزی کوفته گشنیز

  


تعداد بازديد : 89 ا تاريخ: شنبه 12 مهر 1393 ساعت: 15:48 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

برچسب ها : ,

انواع کباب و کتلت

انواع کباب و کتلت

انواع کباب و کتلت

برای دسترسی سریع تر به "انواع کباب و کتلت" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

استیک بیفتک بیفتک روسی جوجه کباب
استیک بیفتک بیفتک روسی جوجه کباب
شامی لپه شامی کرفس شامی شامی پوک
شامی لپه شامی کرفس شامی کباب شامی پوک
شامی نخودچی کباب برگ کباب حسینی کباب دیگی
شامی نخودچی کباب برگ کباب حسینی کباب دیگی
کتلت برنج کتلت سبزی کتلت کوبیده کباب برگ
کتلت برنج کتلت سبزی کتلت کوبیده کباب کوبیده
کوبیده اسلامبولی کوبیده ریزه جوجه کباب با سس گوجه فرنگی جوجه کباب با سس گوجه فرنگی
کوبیده اسلامبولی کوبیده ریزه کباب چوبی جوجه کباب با سس گوجه فرنگی
کباب ترکی کباب تابه ای    
کباب ترکی کباب تابه ای    

  


تعداد بازديد : 109 ا تاريخ: شنبه 12 مهر 1393 ساعت: 15:40 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

برچسب ها : ,

انواع دلمه

انواع دلمه

انواع دلمه

برای دسترسی سریع تر به "انواع دلمه" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

دلمه برگ مو دلمه کلم با مرغ دلمه کلم برگ
دلمه مو دلمه کلم با مرغ دلمه کلم برگ

  


تعداد بازديد : 113 ا تاريخ: شنبه 12 مهر 1393 ساعت: 15:36 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

انواع سوپ

انواع سوپ

انواع سوپ

برای دسترسی سریع تر به "انواع سوپ" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

سوپ جو و گوشت گاو سوپ ماکارونی فرمی سوپ ایتالیایی سوپ سیب زمینی
سوپ جو و گوشت گاو سوپ ماکارونی فرمی سوپ ایتالیایی سوپ سیب زمینی
سوپ سبزیجات سوپ کلم تند    
سوپ سبزیجات سوپ کلم تند    

  


تعداد بازديد : 91 ا تاريخ: شنبه 12 مهر 1393 ساعت: 15:27 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

انواع خوراک

انواع خوراک

برای دسترسی سریع تر به "انواع خوراک" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

حلیم بادمجان طرز تهیه پیراشکی طرز تهیه بیف استروگانف طرز تهیه جغور بغور
حلیم بادمجان پیراشکی بیف استروگانف خوراک جغور بغور

کرپ گوشت

سوسیس بندری طرز تهیه ژیگو طرز تهیه سمبوسه
کرپ گوشت سوسیس بندری ژیگو سمبوسه
طرز تهیه لازانیای کدو تنبل طرز تهیه راویولی طرز تهیه لازانیا رولت مرغ
لازانیای کدو تنبل راويولي لازانیا رولت مرغ
طرز تهیه املت اسفناج      
املت اسفناج      

  


تعداد بازديد : 223 ا تاريخ: جمعه 11 مهر 1393 ساعت: 23:18 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

انواع سالاد ها

انواع سالاد ها

انواع سالاد

برای دسترسی سریع تر به "انواع سالاد" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

سالاد الویه سالاد زیتون
سالاد تن ماهی سالاد خیار

سالاد اولویه

سالاد زیتون

سالاد تن ماهی

سالاد خیار

سالاد باقلا و پنیر
سالاد پاستا با بره سالاد نان و دانه های سویا سالاد ماکارونی
سالاد باقلا و پنیر

سالاد پاستا با بره

سالاد نان و دانه های سویا

سالاد ماکارونی

سالاد انبه و ذرت سالاد اندونزیایی سالادپروتئین دار سالادبوقلمون

سالاد انبه و ذرت

سالاد اندونزیایی سالادپروتئین دار سالاد بوقلمون
سالاد فلفل دلمه ای      
سالاد فلفل دلمه ای      

  


تعداد بازديد : 101 ا تاريخ: جمعه 11 مهر 1393 ساعت: 23:6 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

انواع پلوها

انواع پلو

برای دسترسی سریع تر به "انواع پلو" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

طرز تهیه آلبالو پلو استامبولي پلوی قالبی طرز تهیه دمی باقلا طرز تهیه مرصع پلو
آلبالو پلو استامبولی پلو قالبی دمی باقلا مرصع پلو
قیمه پلو طرز تهیه کلم پلوی شیرازی طرز تهیه رشته پلو طرز تهیه قنبر پلو
قیمه پلو کلم پلو رشته پلو قنبر پلو
نخود پلو      
نخود پلو      

  


تعداد بازديد : 145 ا تاريخ: جمعه 11 مهر 1393 ساعت: 22:57 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

ابگوشت

انواع آبگوشت

برای دسترسی سریع تر به "انواع آبگوشت" میتوانید از جدول زیر استفاده کنید

آبگوشت بزباش آبگوشت غوره و گوجه فرنگی آبگوشت و ترید اشکنه کدو و بادمجان
آبگوشت بز باش آبگوشت غوره و گوجه فرنگی آبگوشت و ترید اشکنه کدو و بادمجان
آبگوشت پیازچه وسیب زمینی آبگوشت ساده سنتی    
آبگوشت پیاز چه و سیب زمینی آبگوشت ساده سنتی    

  


تعداد بازديد : 91 ا تاريخ: جمعه 11 مهر 1393 ساعت: 22:51 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,

انواع آش

طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی

ادامه مطلب
طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی

بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با به کار بردن روش‌های ساده، اما کاربردی زیر می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود.


1- کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولاً بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود. البته باید توجه داشته باشید معمولاً زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت مواد غذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.


تعداد بازديد : 95 ا تاريخ: یکشنبه 30 شهريور 1393 ساعت: 16:13 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,نکات مهم آشپزی,آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,غذاهای رژیمی,نکات مهم آشپزی,

چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

ادامه مطلب
چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

بيشتر ما ايراني‌ها عادت داريم کنار انواع کباب، سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي، فلفل سبز يا دلمه‌اي و قارچ هم كباب كنيم …


کباب کردن سبزی ها خوبي‌ها و بدی هايي دارد. مثلا سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي که داراي ويتامين C نسبتا زيادي هستند، در اثر حرارت ديدن، مقداري از ويتامين‌ خود را از دست مي‌دهند زيرا ويتامين C

حساس‌ترين ويتامين نسبت به حرارت است.

بايد بدانيم که ساير ريزمغذي‌هاي موجود در سبزي‌ها، چندان تحت‌تاثير حرارت ناشي از کباب کردن قرار نمي‌گيرند. بهتر است بدانيد حتي جذب گروهي از ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها در اثر حرارت

دادن بيشتر مي‌شود. ضمن اينکه حرارت دادن ملايم سبزي‌ها باعث از بين رفتن آلودگي و ميکروب‌هاي احتمالي موجود در آنها هم مي‌شود. سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي و قارچ، جزو خوراکي‌هاي بسيار

کم‌کالري هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف، بسيار خوب است.


تعداد بازديد : 76 ا تاريخ: شنبه 29 شهريور 1393 ساعت: 11:42 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,نکات مهم آشپزی,آشپزی و تغذیه,نکات مهم آشپزی,نگه داری مواد غذایی,

ليست صفحات

تعداد صفحات : 2
متولد کدوم ماه هستید؟

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
صدای مردم


درج تبلیغ رایگان در مجله تایباد!
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
لینکستان

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
لینکدونی