close
دانلود آهنگ جدید
مهارت های زندگی
تبليغات

پنل کاربران

موضوعات

اسباب بازی
تبليغات

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تازه ترین ها

آيا مي دانستيد كه :

راه های مقابله با نیش پشه

ادامه مطلب
راه های مقابله با نیش پشه

یکی از بزرگترین و شاید یگانه موردی که در فصل‌های گرم به ویژه تابستان، افراد مختلف در نقاط گوناگون جهان با آن سر و کار دارند، نیش پشه‌ها و سوزش جای آن است. پشه‌ها نیش می‌زنند و پس از 24 ساعت می‌میرند، اما جای نیش آن‌ها که سوزش دارد و قرمز شده، برای مدتی می‌ماند و باعث آزار فرد می‌شود.

 
10 راه طبیعی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای مقابله با پشه‌ها و رهایی از نیش این حشرات به ویژه در طول شب استفاده کرد. اولین روش ، خلاص شدن از آب‌های راکد در اطرافتان است. به عنوان مثال، ظروف آب حیوانات خانگی و حوض‌ها محل مناسبی برای تخم‌گذاری این پشه‌ها و گسترش دامنه فعالیت آن‌هاست.


تعداد بازديد : 319 ا تاريخ: دوشنبه 31 شهريور 1393 ساعت: 5:47 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,مهارت های زندگی,

راه های مبارزه با مورچه ها درخانه

ادامه مطلب
راه های مبارزه با مورچه ها درخانه

گاهی وجود حشراتی مثل مورچه در داخل خانه به قدری آزاردهنده است که سبب سلب آسایش افراد ساکن در آن خانه می شود. البته برای مبارزه با آنها راهکارهایی وجود دارد.

مورچه ها اگر چه به ظاهر، حشرات بی آزاری به نظر می آیند، ولی هنگامی که در گوشه ای از خانه لانه کنند، با دردسرهای بسیاری مواجه می شوید.

در اینجا ۱۲ راه برای از بین بردن مورچه ها در خانه برایتان بیان می کنیم.
۱. کمی فلفل سیاه را در نقاطی از خانه که محل عبور و مرور مورچه ها هستند، بپاشید.

۲. اگرچه این ادعا عجیب به نظر می آید، ولی بعضی ها عقیده دارند برای آنکه در جهت عبور و مرور مورچه ها محدودیتی ایجاد کنید، دور فضای مورد نظر را بر روی زمین یا دیوار، با گچ خط بکشید.
می گویند مورچه ها از روی خط گچی عبور نمی کنند، برخی دیگر به جای گچ، پودر تالک را پیشنهاد می کنند.


تعداد بازديد : 350 ا تاريخ: دوشنبه 31 شهريور 1393 ساعت: 5:39 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,مهارت های زندگی,

چه ظرفی برای چه غذایی مناسب است؟

ادامه مطلب
چه ظرفی برای چه غذایی مناسب است؟

یکی از دغدغه‌های خانم‌ها این است که مواد غذایی گوناگون را در چه ظروفی نگهداری کنند تا دیرتر خراب شوند و مدت طولانی‌تری کیفیت خود را حفظ کنند؛ مثلاً چه ظرفی مناسب نگهداری سبزی‌هایی مانند خیار است تا لیز نشود یا انواع شیرینی یا ترشی‌ها را در چه ظروفی باید گذاشت تا طعم و بویشان تغییر نکند؟ گفت و گوی زیر با دکتر سعیده سیف هاشمی، دامپزشک، کارشناس ارشد مدیریت کیفیت و مدرس دانشگاه در این مورد است...

چقدر مهم است که مواد غذایی را در ظروف مناسب نگهداری کنیم؟
در قدیم که هنوز سیستم‌های سرمایشی وجود نداشت، مردم از روش‌های قورمه کردن، نمک زدن و خشک کردن برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌کردند. امروزه نیز با وجود روش‌های سرمایشی، بسته‌بندی مواد غذایی هنوز از مهم‌ترین روش‌های نگهداری محسوب می‌شود. بسته‌بندی و نگهداری نادرست غذا، باعث ضایع شدن تمام زحماتی می‌شود که برای تهیه آن کشیده شده است. بسته‌بندی مناسب ماده غذایی آن را در مقابل عوامل شیمیایی، فیزیکی و میکروبی محافظت می‌کند.


تعداد بازديد : 176 ا تاريخ: دوشنبه 31 شهريور 1393 ساعت: 5:24 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,مهارت های زندگی,

چرا گوشت چرخ کرده را در فریزر نذاریم؟

ادامه مطلب
چرا گوشت چرخ کرده را در فریزر نذاریم؟

گوشت قرمز، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که تقریبا هفته ای 2، 3 بار در سفره غذایی خانواده های ایرانی جای دارد. بد نیست بدانید که بهترین محل برای

نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 72 ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتی‌گراد بالای صفر عنوان می‌شود. اما اگر بخواهید آن را بیشتر از 72 ساعت نگهداری کنید، باید درون فریزری با دمای

نزدیک به 18- درجه سانتی‌گراد قرار دهید. گوشت قرمز بدون چربی، اگر در شرایط و دمای مناسب نگهداری شود، تا یک سال قابل مصرف است اما اگر گوشت مصرفی شما چربی داشته باشد، به دلیل

اکسیده شدن چربی در اثر قرار گرفتن در مجاورت هوا، تغییر طعم و گاهی رنگ می‌دهد و مدت زمان ماندگاری‌اش هم کمی پایین‌تر می‌آید.

به سراغ دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذایی رفتیم تا ایشان ما را بیشتر با چند و چون نگهداری درست و اصولی گوشت قرمز آشنا کنند.


تعداد بازديد : 90 ا تاريخ: شنبه 29 شهريور 1393 ساعت: 12:53 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,مهارت های زندگی,

آموزش تشخیص زیتون اصل را از تقلبی بودن

ادامه مطلب
آموزش تشخیص زیتون اصل را از تقلبی بودن

تائید اصالت روغن زیتون از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود. با این حال تشخیص روغن

اضافه شده به روغن زیتون معمولاً به آسانی انجام نمی‌‌شود چرا که گاهی روغن اضافی را طوری انتخاب می‌‌‌کنند که هیچ تغییری در شاخص‌ها (عدد یدی، عدد صابونی، تغییر ضریب شکست نور) به وجود

نیاید.

 

افزودن روغن‌هایی مانند روغن‌های گیاهی ذرت، كانولا، آفتابگردان، سویا به روغن زیتون ، اغلب به عنوان تقلب در روغن زیتون محسوب می‌شود. برای انتخاب روغن زیتون مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید و

مرحله بعدی، چشیدن روغن است.


تعداد بازديد : 95 ا تاريخ: شنبه 29 شهريور 1393 ساعت: 12:10 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,مهارت های زندگی,

متولد کدوم ماه هستید؟

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
صدای مردم


درج تبلیغ رایگان در مجله تایباد!
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد