close
دانلود آهنگ جدید
نکات مهم آشپزی
تبليغات

پنل کاربران

موضوعات

اسباب بازی
تبليغات

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تازه ترین ها

آيا مي دانستيد كه :

طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی

ادامه مطلب
طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی

بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با به کار بردن روش‌های ساده، اما کاربردی زیر می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود.


1- کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولاً بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود. البته باید توجه داشته باشید معمولاً زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت مواد غذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.


تعداد بازديد : 99 ا تاريخ: یکشنبه 30 شهريور 1393 ساعت: 16:13 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,نکات مهم آشپزی,آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذا ها,غذاهای رژیمی,نکات مهم آشپزی,

چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

ادامه مطلب
چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

بيشتر ما ايراني‌ها عادت داريم کنار انواع کباب، سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي، فلفل سبز يا دلمه‌اي و قارچ هم كباب كنيم …


کباب کردن سبزی ها خوبي‌ها و بدی هايي دارد. مثلا سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي که داراي ويتامين C نسبتا زيادي هستند، در اثر حرارت ديدن، مقداري از ويتامين‌ خود را از دست مي‌دهند زيرا ويتامين C

حساس‌ترين ويتامين نسبت به حرارت است.

بايد بدانيم که ساير ريزمغذي‌هاي موجود در سبزي‌ها، چندان تحت‌تاثير حرارت ناشي از کباب کردن قرار نمي‌گيرند. بهتر است بدانيد حتي جذب گروهي از ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها در اثر حرارت

دادن بيشتر مي‌شود. ضمن اينکه حرارت دادن ملايم سبزي‌ها باعث از بين رفتن آلودگي و ميکروب‌هاي احتمالي موجود در آنها هم مي‌شود. سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي و قارچ، جزو خوراکي‌هاي بسيار

کم‌کالري هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف، بسيار خوب است.


تعداد بازديد : 82 ا تاريخ: شنبه 29 شهريور 1393 ساعت: 11:42 ا نويسنده: ا نظرات() ا موضوع: اسرار خانه داری,نکات مهم آشپزی,آشپزی و تغذیه,نکات مهم آشپزی,نگه داری مواد غذایی,

متولد کدوم ماه هستید؟

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
صدای مردم


درج تبلیغ رایگان در مجله تایباد!
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد