close
دانلود آهنگ جدید
چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟
تبليغات

موضوعات

اسباب بازي
تبليغات

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تازه ترين ها

آيا مي دانستيد كه :

عشق شيرين
لپ تاپ ، تبلت و موبايل
در جامع ترين مرکز فروش و با بهترين قيمتهاي موجود بازار
ببينيد، مقايسه کنيد و مشاوره بگيريد

WWW.LTA.IR

نوت بوک, لپتاپ, خريد آنلاين,قيمت لب تاب, لب تاب, لپتاپ, نوت بوک لپ تاپ ، تبلت ، موبايل

    • مشاوره تلفني
    • امکان خريد حضوري
    • خريد اينترنتي
    • خريد تلفني
    • تمام برندها
    • و ...
ساير موارد »
پست ثابت

طريقه مصرف کرم کوچک کننده بيني:
روزي سه بار بيني راشسته و مقدار بسيار کمي از کرم را روي بيني گذاشته و از پائين به طرف بالا به مدت 5 دقيقه ماساژ دهيد

کرم زيبا کننده بيني,جراحي بيني

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بيني

مصرف کننده گرامي :
لطفا قبل از خريد از گوشتي بودن بيني خود اطمينان حاصل نمائيد چون بر خلاف تبليغاتي که در ماهواره و غيره ميشود مبني بر از بين بردن غضروف و استخوان به هيچ عنوان صحيح نبوده و اين کرم فقط روي بينيهايي گوشتي و اصطلاحا چاق تاثير بسيار خوبي ميگذارد و چربي و گوشت اضافه بيني را از بين ميبرد.
بنا به درخواست شما مشتريان گرامي مبني بر عرضه اين محصول با قيمت پايين تر مديريت شرکت تصميم گرفتند تا اين محصول را به قيمت عمده به مشريان عرضه کند.

حسن اعتماد شما مشتريان به شرکت ihb باعث گشته تا اين اتفاق مهم براي اولين بار در ايران بياتد که محصول به قيمت عمده به خود مشتري عرضه شود.

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بينيIHB

پرداخت پي پال

چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم؟

http://rozup.ir/up/taybad/Pictures/hou7594882503.jpg

بيشتر ما ايراني‌ها عادت داريم کنار انواع کباب، سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي، فلفل سبز يا دلمه‌اي و قارچ هم كباب كنيم …


کباب کردن سبزی ها خوبي‌ها و بدی هايي دارد. مثلا سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي که داراي ويتامين C نسبتا زيادي هستند، در اثر حرارت ديدن، مقداري از ويتامين‌ خود را از دست مي‌دهند زيرا ويتامين

Cحساس‌ترين ويتامين نسبت به حرارت است.

بايد بدانيم که ساير ريزمغذي‌هاي موجود در سبزي‌ها، چندان تحت‌تاثير حرارت ناشي از کباب کردن قرار نمي‌گيرند. بهتر است بدانيد حتي جذب گروهي از ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها در اثر

حرارت دادن بيشتر مي‌شود. ضمن اينکه حرارت دادن ملايم سبزي‌ها باعث از بين رفتن آلودگي و ميکروب‌هاي احتمالي موجود در آنها هم مي‌شود. سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي و قارچ، جزو خوراکي‌هاي

بسيارکم‌کالري هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف، بسيار خوب است.

معمولا مصرف سبزي‌هاي خام توصيه مي‌شود اما زماني که قارچ با روش کبابي يا بخارپز حرارت مي‌بيند، پروتئين‌هاي آن براي بدن قابل‌هضم‌تر مي‌شود بنابراين بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمي حرارت

بدهيد.

البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنيد، بايد آنها را تاحدي که لايه رويي‌شان سياه نشود، حرارت بدهيد و بگذاريد بافت قارچ فقط کمي نرم شود.

اين حرارت‌دهي ملايم براي تمام سبزي‌ها مطرح است اما برخي افراد سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي را به‌اندازه‌اي حرارت مي‌دهند که پوست رويي آن کاملا سياه مي‌شود. اگر اين اتفاق براي گوجه يا

فلفل بيفتد، بايد پوست رويي و سياه آنها را پيش از مصرف جدا كرد. نتايج برخي از تحقيقات نشان مي‌دهد احتمال سرطان‌زا بودن قسمت‌هاي سوخته مواد غذايي که در اثر کباب کردن تغيير رنگ داده‌اند،

وجود دارد. هرچه ميزان سوختگي مواد غذايي بيشتر باشد، احتمال سرطان‌زا بودن آنها هم بيشتر مي‌شود. در نهايت اينکه روش کباب کردن مواد غذايي، به‌شرطي که حرارت ملايم باشد و ماده غذايي

نسوزد، جزو روش‌هاي پخت مناسب محسوب مي‌شود.

 

منبع : funfal.com

reg

امتياز : نتيجه : 4 امتياز توسط 4 نفر مجموع امتياز : 4
موضوع : اسرار خانه داری , نکات مهم آشپزی , آشپزی و تغذیه , نکات مهم آشپزی , نگه داری مواد غذایی ,
برچسب ها : نکات مهم آشپزی , آشپز , آشپزی , نکات , نکات مهم , مهم , اسرار , خانه داری , اسرار خانه داری , کباب , گوجه فرنگی , گرجه فرنگی , سرطان , سرطان زا , پخت , تعییر رنگ , حرارت , تحقیقات , مواد غذایی , موادغذایی ,
نويسنده : امیرحمزه مقدم | تاريخ : شنبه 29 شهريور 1393 ساعت : 11:42 | بازديد : 76 | نظرات ()
کد مطلب: 106
اشتراک گذاري:
درباره نويسنده

فروشگاه

تبليغات شما در اين مکان

مطلب جالبي بود؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
متولد کدوم ماه هستيد؟

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
صداي مردم


پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد