close
دانلود آهنگ جدید
پخت و پز ساده در سفر
تبليغات

موضوعات

اسباب بازي
تبليغات

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تازه ترين ها

آيا مي دانستيد كه :

عشق شيرين
لپ تاپ ، تبلت و موبايل
در جامع ترين مرکز فروش و با بهترين قيمتهاي موجود بازار
ببينيد، مقايسه کنيد و مشاوره بگيريد

WWW.LTA.IR

نوت بوک, لپتاپ, خريد آنلاين,قيمت لب تاب, لب تاب, لپتاپ, نوت بوک لپ تاپ ، تبلت ، موبايل

    • مشاوره تلفني
    • امکان خريد حضوري
    • خريد اينترنتي
    • خريد تلفني
    • تمام برندها
    • و ...
ساير موارد »
پست ثابت

طريقه مصرف کرم کوچک کننده بيني:
روزي سه بار بيني راشسته و مقدار بسيار کمي از کرم را روي بيني گذاشته و از پائين به طرف بالا به مدت 5 دقيقه ماساژ دهيد

کرم زيبا کننده بيني,جراحي بيني

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بيني

مصرف کننده گرامي :
لطفا قبل از خريد از گوشتي بودن بيني خود اطمينان حاصل نمائيد چون بر خلاف تبليغاتي که در ماهواره و غيره ميشود مبني بر از بين بردن غضروف و استخوان به هيچ عنوان صحيح نبوده و اين کرم فقط روي بينيهايي گوشتي و اصطلاحا چاق تاثير بسيار خوبي ميگذارد و چربي و گوشت اضافه بيني را از بين ميبرد.
بنا به درخواست شما مشتريان گرامي مبني بر عرضه اين محصول با قيمت پايين تر مديريت شرکت تصميم گرفتند تا اين محصول را به قيمت عمده به مشريان عرضه کند.

حسن اعتماد شما مشتريان به شرکت ihb باعث گشته تا اين اتفاق مهم براي اولين بار در ايران بياتد که محصول به قيمت عمده به خود مشتري عرضه شود.

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بينيIHB

پرداخت پي پال

پخت و پز ساده در سفر

http://rozup.ir/up/taybad/Pictures/s1.jpg

اگر در یک سفر طبیعت گردی مجبور به آشپزی شوید چه می کنید؟ مسلما اینجا دیگر خبری از اجاق گاز و تنور و پلوپز نیست.بنابراین مجبورید با گل و ذغال و آتش دست به کار آشپزی شوید و تیم تان را از گرسنگی نجات دهید.

ما چند روش پخت و پز ساده در طبیعت را به شما پیشنهاد می کنیم که می توانند در حساس ترین مواقع به کارتان بیایند.

  • ساخت یک فر طبیعی


یکی از روش های پخت گوشت در طبیعت این است که آن را با چربی خودش داخل یک ظرف دردار بپزیم. پختن با حرارت کم و ملایم گوشت را لذیذتر می کند. این روش طبخ برای سبزیجات ریشه دار هم ایده آل است.
 
از یک جعبه بزرگ فلزی دردار که اهرمی روی آن باشد می توان به عنوان فر استفاده کرد. اگر دستگیره نداشته باشد باید رو به پایین باز شود. می توانید در قسمت جلوی فر محافظی برای نگه داشتن در فر قرار دهید ولی نباید آن را محکم ببندید زیرا فشار را در داخل آن بالا می برد.

اگر هیچ جعبه ای در دسترس نیست یک تنور گنبدی شکل از خاک رس درست کنید و قبل از شروع به پخت و پز آتش را داخل آن روشن کنید و یک روزنه کوچک در آن تعبیه کرده تا هنگام پخت و پز بتوانید آن را به راحتی ببندید.

جعبه را روی سنگ ها طوری قرار دهید که آتش در زیر آن روشن شود. اطراف آن را با سنگ و خاک بپوشانید و فضایی را در قسمت پشت جعبه در نظر بگیرید و دودکشی در قسمت بالای آن درست کنید که دود از فضای پشت جعبه خارج شود.

بخارپز کردن

این روش برای پختن ماهی و سبزیجات خیلی مناسب است. سوراخ هایی روی یک قوطی کنسرو ایجاد کرده و سپس آن را درون قوطی بزرگتری قرار دهید و چیزی مانند سنگ در ته قوطی بزرگتر بگذارید که قوطی درونی را بالاتر از آبی که داخل قوطی بزرگتر ریخته اید نگه دارد. قوطی بیرونی را بپوشانید ولی در آن را محکم نبندید زیرا در اثر بالا رفتن فشار منفجر می شود. به این روش پس از روشن کردن آتش زیر قوطی بزرگ محتویات قوطی کوچک بخار پز می شود.

سرخ کردن

اگر روغن در دسترس داشته باشید می توانید تنوعی به رژیم غذایی خود بدهید. هر فلزی که قابل خمیدن باشد برای سرخ کردن مناسب است. برگ برخی از درختان مانند موز به اندازه کافی روغن دارند و می توان تمام غذا را آماده کرد بدون اینکه روغن آن تمام شود! ابتدا برگ ها را کمی فشار دهید تا روغن بیرون بیاید و غذا را روی آتش ذغال سرخ کنید.

تنور گلی

این روش پختن غذا نیازی به قاشق و چنگال و وسایل آشپزخانه ندارد. مواد را در داخل گلوله ای از گل پخته شده قرار داده و آن را روی آتش ذغال بگذارید. به این ترتیب حرارت از طریق خاک منتقل می شود و از سوختن غذا جلوگیری می کند.

اگر شکار کرده بودید و مجبور بودید آن را تمیز کنید، کافیست تنها داخل شکم حیوان را خالی کرده و آن را بشویید. نگران پرها و پولک ها نباشید. چرا که در این روش وقتی خاک را از روی حیوان پاک می کنید پولک ها و پرها خودبخود جدا می شوند (البته برای پختن پرندگان بزرگتر ابتدا باید پر آنها را بکنید.)

 پختن با سنگ



 

این نوع روش آشپزی هم نیازی به قاشق و چنگال و وسایل آشپزخانه ندارد. در این روش باید از خار و خاشاک و سنگ های گرد استفاده کنید. البته نباید از سنگ هایی که ممکن است خرد شوند استفاده کرد.

  ابتدا یک چاله بیضی شکل به ابعاد 45-60 سانتی متر و به عمق حدودا 45-60 حفر کنید و سپس خار و خاشاک را در ته آن قرار دهید و در بالای حفره چوبهای مناسبی را در عرض آن قرار دهید و لایه دیگری را با تشکیل زاویه های درست در بین سنگ ها قرار دهید و به این ترتیب 5 یا 6 لایه متناوب یا بیشتر را روی هم سوار کرده و در بالاترین قسمت نیز سنگ بگذارید.

 هنگامی که خار و خاشاک آتش گرفتند چوب ها هم می سوزند و سنگ های روی آنها گرم می شوند و در نهایت همه سنگ ها به داخل گودال می ریزند. ذغال ها و خاکستر های به جا مانده را برداشته و شکار را روی سنگ های داغ قرار دهید. بهتر است گوشت در وسط و سبزیجات در کنار گودال قرار گیرند.

بین غذا و کف زمین باید فاصله ای وجود داشته باشد. گودال را با خاک و شاخه و برگ بپوشانید و بعد از نیم ساعت روی آن را بردارید. از این اجاق می توانید برای جوشاندن آب جمع شده در کیسه ای که آب از آن نشت نمی کند استفاده کنید. کیسه آب را سربالا روی اجاق بگذارید بعد از یک ساعت و نیم آب جوش درست می شود.

 
منبع:بقا در طبیعت، ردپا

reg

امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0
موضوع : گردشگری , دانستنی های سفر ,
برچسب ها : دانستن , دانستنی , دانست , دانستی , سفر , طبیعت , گل , ذغال , آتش , اجاق , اجاق گاز , پخت و پز , پخت , پز , آنش , پلویز , پلوپز , ساخت یک فر طبیعی , کردن , بخارپز کردن ,
نويسنده : امیرحمزه مقدم | تاريخ : پنجشنبه 03 مهر 1393 ساعت : 14:3 | بازديد : 343 | نظرات ()
کد مطلب: 166
اشتراک گذاري:
درباره نويسنده

فروشگاه

تبليغات شما در اين مکان

مطلب جالبي بود؟


اين نظر توسط ساسان اس ام اس در تاريخ 1393/7/3 و 21:22 دقيقه ارسال شده است

سلام وب خوب و به روزی داری. امیدوارم همیشه اینجور باشه. آدم یه همچین وبایی رو می بینه از وب خودش ناامید میشه!
می تونی مطالبت رو تو انجمن ما به اشتراک بذاری تا بقیه هم استفاده کنن.
من بهت سر زدم اگه شما هم دوست داشتی به سایت ما سر بزن.
ممنون

www.SasanSMS.ir
کامل ترین آرشیو اس ام اس

www.SasanSMS.ir/Forum
متفاوت‌ترین انجمن سرگرمی و تفریحی فارسی‌زبانان

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
متولد کدوم ماه هستيد؟

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
صداي مردم


پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد