close
دانلود آهنگ جدید
طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی
تبليغات

موضوعات

اسباب بازي
تبليغات

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تازه ترين ها

آيا مي دانستيد كه :

عشق شيرين
لپ تاپ ، تبلت و موبايل
در جامع ترين مرکز فروش و با بهترين قيمتهاي موجود بازار
ببينيد، مقايسه کنيد و مشاوره بگيريد

WWW.LTA.IR

نوت بوک, لپتاپ, خريد آنلاين,قيمت لب تاب, لب تاب, لپتاپ, نوت بوک لپ تاپ ، تبلت ، موبايل

    • مشاوره تلفني
    • امکان خريد حضوري
    • خريد اينترنتي
    • خريد تلفني
    • تمام برندها
    • و ...
ساير موارد »
پست ثابت

طريقه مصرف کرم کوچک کننده بيني:
روزي سه بار بيني راشسته و مقدار بسيار کمي از کرم را روي بيني گذاشته و از پائين به طرف بالا به مدت 5 دقيقه ماساژ دهيد

کرم زيبا کننده بيني,جراحي بيني

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بيني

مصرف کننده گرامي :
لطفا قبل از خريد از گوشتي بودن بيني خود اطمينان حاصل نمائيد چون بر خلاف تبليغاتي که در ماهواره و غيره ميشود مبني بر از بين بردن غضروف و استخوان به هيچ عنوان صحيح نبوده و اين کرم فقط روي بينيهايي گوشتي و اصطلاحا چاق تاثير بسيار خوبي ميگذارد و چربي و گوشت اضافه بيني را از بين ميبرد.
بنا به درخواست شما مشتريان گرامي مبني بر عرضه اين محصول با قيمت پايين تر مديريت شرکت تصميم گرفتند تا اين محصول را به قيمت عمده به مشريان عرضه کند.

حسن اعتماد شما مشتريان به شرکت ihb باعث گشته تا اين اتفاق مهم براي اولين بار در ايران بياتد که محصول به قيمت عمده به خود مشتري عرضه شود.

قيمت با احتساب تخفيف ويژه فقط 75000 تومان

خريد پستي کرم کوچک کننده بينيIHB

پرداخت پي پال

طریقه خوشمنزه کردن غذاهای گوشتی

http://rozup.ir/up/taybad/Pictures/hou7369865025.jpg

بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با به کار بردن روش‌های ساده، اما کاربردی زیر می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود.


1- کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولاً بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود. البته باید توجه داشته باشید معمولاً زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت مواد غذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.

خیلی از افراد هم کف روی گوشت یا مرغ را دور می‌ریزند اما این کف شامل پروتئین‌هایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج می‌شود و یکی از ویژگی‌های پروتئین‌ها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب هم توصیه نمی‌شود. اگر خانم خانه کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد.


اگر می‌خواهید گوشت قرمز را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد

2- آیا از گوشت شتر و بز هم می‌توانیم در تهیه‌ی غذا استفاده کنیم؟
بله. گوشت شتر با طبعی گرم و کم‌چرب و اندکی شور مزه است که بیشتر آن را کباب می‌کنند یا در خورش مصرف می‌شود. گوشت بز هم اگر بزغاله باشد بسیار مطلوب است.

3- چرا بعضی مواقع رنگ گوشت خیلی تیره‌تر است؟
به طور کلی هر چه چهارپا پیرتر باشد رنگ گوشت آن تیره‌تر است و گوشت بیات شده است که برای کباب کردن اگر در قدری ماست بخوابانید رنگ گوشت صورتی می‌شود.

4- چرا بعضی اوقات کباب کوبیده روی آتش باز می‌شود؟
علل مختلفی وجود دارد: اول اینکه گوشت بسیار چرب است. دوم ترکیب گوشت مناسب نیست و چسبندگی لازم را ندارد. سوم در هنگام گرفتن گوشت به سیخ خوب این عمل را انجام نداده‌اید. بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده نیمی قلوه‌گاه و نیمی دیگر صافی شده‌ی فیله و راسته می‌باشد.

5- برای خوابانیدن گوشت آیا بهتر است نمک آن را هم در آن زمان اضافه کنیم؟
خیر. اگرچه از نظر مزه خیلی تغییر می‌کند ولی از ارزش غذایی گوشت کاسته می‌شود. زیرا مقداری از خونابه‌ی گوشت در مایه حل می‌شود و از دست می‌رود. بهتر است در هنگام به سیخ کشیدن گوشت یا پس از کباب کردن، نمک به آن بیفزایید.

6- چرا گوشت را پیش از پختن غالباً در روغن تفت می‌دهند؟
 منظور از تفت دادن این است که منافذ گوشت بسته شود تا خونابه از آن بیرون نزند و طعم گوشت در آن باقی بماند.

7- برای تهیه‌ی استیک کدام قسمت از گوشت مناسب‌تر است؟
معمولاً راسته‌ی گاو جوان با برش عمودی بر الیاف گوشت مناسب‌تر است.
 
8- برای بریدن گوشت پخته مانند ژیگو، زبان و غیره چگونه عمل کنیم؟
معمولاً در شام‌های نشسته و تشریفاتی بریدن گوشت سر میز مرسوم است. ولی در شام ایستاده گوشت را باید در آشپزخانه برید. که باید از کارد بلند، نازک و تیز استفاده شود.

9- فرق بین ژیگو و رُست‌بیف چیست؟
ژیگو در زبان فرانسوی به ران بره، گوسفند، بز و گوساله‌ی پخته اطلاق می‌شود. ولی رُست‌بیف به گوشت گوساله‌ی بریان گفته می‌شود.

10- اگر گوشت کبابی سفت بود چگونه آن را نرم کنیم؟
بهتر است گوشت را در آب پیاز، سرکه و روغن زیتون بخوابانید و حداقل 2 ساعت گوشت را با درپوش در یخچال نگه دارید.


11- فرق بین کباب بُناب و کباب کوبیده چیست؟
گوشت کباب بناب یک‌بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و سپس با پیاز خردکرده ساطوری می‌شود. ولی کباب کوبیده 2- 3 بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و با پیاز رنده کرده و آبگرفته ترکیب می‌شود.


12- بهترین زمان برای افزودن پیاز به گوشت کباب کوبیده چه زمانی است؟
ابتدا گوشت را از صفحه‌ی درشت چرخ‌گوشت رد کنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمک به گوشت بیفزایید و این بار گوشت را از صفحه ریز چرخ‌گوشت رد کنید. حالا مایه‌ی کباب آماده است.

 

منبع : tebyan.net

reg

امتياز : نتيجه : 4 امتياز توسط 4 نفر مجموع امتياز : 4
موضوع : اسرار خانه داری , نکات مهم آشپزی , آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذا ها , غذاهای رژیمی , نکات مهم آشپزی ,
برچسب ها : نکات , نکات مهم , مهم , آشپز , آشپزی , آشپزباشی , اسرار , اسرارخانه , اسرار خانه , خانه , اسرار خانه داری , خانه داری , گوشت , گوشت قرمز , شتر , خوش طعم , خوش , طعم , فلفل , فلفل سیاه ,
نويسنده : امیرحمزه مقدم | تاريخ : یکشنبه 30 شهريور 1393 ساعت : 16:13 | بازديد : 95 | نظرات ()
کد مطلب: 124
اشتراک گذاري:
درباره نويسنده

فروشگاه

تبليغات شما در اين مکان

مطلب جالبي بود؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
متولد کدوم ماه هستيد؟

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
صداي مردم


پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
اشتراک خبرنامه

پرتال جامع فرهنگي اطلاع رساني راسخون
تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد